Over ons

In onze praktijk wordt u zoals gezegd manueel behandeld en individueel getraind. De door ons gebruikte methoden; Revalidatietraining, Maitland, McKenzie, Bindweefselmassage, Manuele mobilisatie, Oedeemtherapie en Dry-needling vallen in onze praktijk gewoon onder Fysiotherapie. U krijgt de behandelsoort, of een combinatie van behandelsoorten, die voor u passend zijn. Het reguliere fysiotherapietarief wordt gehanteerd.

Team

Het team van Lindström en Koelman bestaat uit Marja Lindström en Martijn Koelman. Zowel Marja als Martijn hebben ruime ervaring op het gebied van fysiotherapie en beide hebben zij hun eigen specialisaties.

Team Lindstrom en Koelman-Fysiotherapie

Martijn Koelman

In zijn jeugd ontwikkelde Koelman vanuit zijn sport, na een eenvoudige blessure, een Interesse voor lichamelijke oefening en training. Na een werkstuk over sportblessures, een atletiekvereniging naast het lyceum en sportieve vrienden viel de studiekeuze niet op de ALO maar begon Koelman aan een studie fysiotherapie. Lees meer over Martijn Koelman.

Martijn Koelman

Marja Lindström

Na mijn afstuderen als Fysiotherapeut in 1989 heb ik ervaring opgedaan in Canada en Zwitserland waar ik in respectievelijk een ziekenhuis en een particuliere praktijk werkte. In 1994 kwam ik in de huidige praktijk in Driehuis werken en vier jaar later kon ik de praktijk overnemen. Lees meer over Marja Lindström.

Marja Lindstrom

Reactiemogelijkheid gesloten.

Ontwikkeld door MaticMarketing